Laptop reparatie Groningen


Laptop reparatie Groningen

Welkom bij laptop reparatie Groningen, bent u opzoek naar een betrouwbaar en vakkundig laptop reparatie bedrijf in Groningen? Wij repareren al meer dan 10 jaar op een professionele manier alle storingen en defecten van alle soorten en type laptops. Snelle reparatie, uitstekende service en scherpe prijzen zijn de reden van ons lange bestaan in Groningen. Heeft u een defect lcd scherm, USB connector, harde schijf, dc jack, toetsenbord of wilt u een nieuwe Windows installatie? Dit is een kleine greep uit onze werkzaamheden die wij direct voor u kunnen uitvoeren.

Reparatie

Heeft u een defecte laptop dan kan ons team die bestaat uit gespecialiseerde en gecertificeerde ict en elektronica monteurs u direct helpen. Op onze website zijn alle reparatie prijzen te vinden zodat u van te voren weet wat de kosten van een reparatie zijn, Wij beschikken over een zeer uitgebreide werkplaats, en in tegenstelling tot veel andere bedrijven voeren wij alle reparaties zelf uit.


Reparatie Tijd?

De reparatietijd verschilt per type laptop en is ook afhankelijk van het soort storing dat u heeft. De meeste reparaties voeren wij de zelfde dag of binnen 24 uur voor u uit en soms kunt u zelfs wachten op een reparatie, zoals het vervangen van een laptopscherm. Voor onbekende problemen stellen we eerst een diagnose die doorgaans in dezelfde dag nog wordt afgerond. Als u akkoord bent met de reparatie, wordt deze vervolgens direct gestart. Omdat wij veel onderdelen op voorraad hebben, is een reparatie meestal binnen 24 uur afgerond. Mocht de reparatie complexer zijn of langer duren, dan wordt u hierover vooraf over geïnformeerd.

Ons team die bestaat uit gespecialiseerde en gecertificeerde ict en elektronica monteurs.

Storingen

In sommige complexere gevallen is het niet direct duidelijk wat het probleem of storing is met uw laptop, hiervoor rekenen wij altijd €34,95 onderzoekskosten. Indien u na onderzoek het defect bij ons laat repareren dan komen deze kosten te vervallen. Dit doen wij natuurlijk altijd in goed overleg met de klant.

 Onderzoekskosten
Laptop€ 34,95
Computer€ 34,95
Macbook€ 34,95
iMac€ 34,95

Discreet

Op een computer/laptop staan vaak zeer persoonlijke gegevens (documenten, afbeeldingen, informatie en wachtwoorden) Als wij een reparatie voor u uitvoeren hoeft u bij ons nooit bang te zijn voor data verlies en respecteren wij de privacy van al onze klanten en alle bezoekers wij garanderen dat wij altijd discreet met informatie en of een product omgaan!

Heeft u nog vragen?

Mocht u vragen hebben over een laptop reparatie? dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-2030520. Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 tot 18:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.