Computer herinstallatie


Computer herinstallatie

Computer herinstallatie, het kan voorkomen dat een computer systeem software matig zodanig beschadigd of vervuild is dat de computer opnieuw geïnstalleerd moet worden. Bij een herinstallatie zullen wij de door u gewenste versie van het besturingssysteem installeren en zal alle lokale data op de systeemschijf worden verwijderd.. Het herinstalleren van Windows vinden veel mensen behoorlijk lastig, ook het vinden van de juiste hardware drivers kan in sommige gevallen problemen opleveren. Wij kunnen voor u snel en betaalbaar een nieuwe Windows herinstallatie uitvoeren en in bijna alle gevallen kunt u dezelfde dag uw laptop of computer met een frisse Windows installatie weer ophalen.

Back-up
Als u uw laptop of computer aanbied voor een herinstallatie is het verstandig om eerst een back-up te maken van alle data ( Foto’s, video’s, documenten, etc ) op een externe harde schijf of usb stick, indien u niet in staat bent of in de gelegenheid bent om zelf een back-up te maken dan kunnen wij dit voor u verzorgen.

Als ik kies voor een herinstallatie van Windows, hoe gaat dat bij jullie in zijn werking?
Als na het vooronderzoek blijkt dat u computer of laptop toe is aan een herinstallatie gaat het volgende stappen plan in werking: Laptop herinstallatie
-Er wordt eerst een back-up van uw gegevens gemaakt. (uiteraard op uw verzoek)
-Uw pc/Laptop wordt helemaal leeg gehaald (geformatteerd).
-Uw pc/Laptop wordt opnieuw geïnstalleerd met uw originele besturingssysteem.
-Alle drivers en updates worden gedownload en geïnstalleerd.
-Eventuele overige software dat u aangeleverd heeft, wordt geïnstalleerd.
-Uw back-up wordt terug geplaatst.
-Wij hanteren vaste tarieven voor een herinstallatie zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

Laptop of computer herinstallatiePrijs
Herinstallatie€49,95
Herinstallatie + back-up€74,95