Computer SSD upgrade


Computer SSD upgrade Groningen

Met een SSD upgrade kunt u uw De afkorting SSD staat voor Solid State Drive deze schijf wordt tegenwoordig steeds vaker gebruikt in laptops en desktops. De SSD is een harde schijf zonder bewegende delen In tegenstelling tot de traditionele harde schijf heeft de SSD geen bewegende delen maar geheugenchips hierdoor werken SSD’s sneller, zuiniger, zijn geluidsloos en zijn ze beter bestand tegen schokken dan de standaard harde schijf.

Wij hebben alle type SSD in onze winkel voorradig en het plaatsen van de SSD en het herinstalleren van Windows op uw laptop of desktop kunnen vaak dezelfde dag nog voor u uitvoeren.

 

Laptop/PC SSD UpgradePrijs
120 GB SSD +Windows Herinstallatie€ 79,95
240 GB SSD +Windows Herinstallatie€ 119,95
500 GB SSD +Windows Herinstallatie€ 149,95
1TB SSD +Windows Herinstallatie€ 239,95

Wat zijn de voordelen van een SSD?

  • Een SSD kan wel tot 10 keer sneller zijn in theorie
  • Een SSD verbruikt minder energie dan een traditionele harde schijf
  • Kan tegen vallen en of stoten
  • Doordat er geen bewegende onderdelen inzitten hoor je de SSD niet
  • Waar moet je op letten bij de aanschaf van een SSD?

Opslagcapaciteit

Afhankelijk van waar je de schijf voor gaat gebruiken bepaal je de opslagcapaciteit van de SSD in een laptop wordt meestal de standaard harde schijf vervangen voor een SSD, mocht dit het geval zijn is het raadzaam on een SSD te nemen die voldoende capaciteit heeft zodat je genoeg ruimte overhoud voor het installeren van je programma’s en natuurlijk je documenten. Ook kun je je harde schijf behouden voor de laptop door middel van een HDD caddy, die op de plaats van de bestaande dvd-speler komt. Ben je toch je dvd speler nog nodig ? Dan kan altijd nog de harde schijf in een externe behuizing.

Bij computers is meestal makkelijker om een SSD naast de harde schijf te plaatsen, het voordeel hier van is dat je wat sneller voor een lagere opslag kunt kiezen. Op de SSD kun je dan je Windows en overige programma’s of spellen en op je harde schijf die dan nog in de PC zit al je data zoals foto’s, films en muziek.

Wij kunnen uw pc/laptop upgraden met een SSD (Solid State Drive) waardoor de laptop of pc aanzienlijk sneller zal werken.

Heeft u nog vragen?

Mocht u vragen hebben over een Laptop SSD upgrade? dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-2030520. Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 tot 18:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.