Laptop behuizing reparatie


Laptop behuizing reparatie

Laptop behuizing reparatie, Heeft u een laptop met een afgebroken scharnier, beschadigde covers of is de behuizing van laptop gebarsten of zelfs helemaal stuk? in bijna alle gevallen kunnen wij uw laptop betaalbaar weer herstellen. Wij kunnen de afgebroken schroefgaten, covers en behuizingen meestal herstellen met een speciale twee componenten epoxy lijm waardoor het vaak nog steviger is dan het origineel en een stuk goedkoper dan een nieuwe behuizing of cover.

Het komt soms voor dat een laptop dusdanig is beschadigd waardoor herstel niet mogelijk is en de laptop moet worden voorzien van een nieuwe behuizing, ook dan kunnen wij in overleg bespreken wat de mogelijkheden zijn. De kosten voor een reparatie van covers en scharnieren is afhankelijk van uw merk en de benodigde materialen, helaas is het op voorhand lastig om een prijsopgave te geven.

Heeft u nog vragen?

Mocht u vragen hebben over een laptop behuizing reparatie? dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-2030520. Wij zijn elke werkdag geopend van: Maandag t/m Vrijdag  van 08:30 tot 18:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.

Laptop behuizing reparatie€49,95
Laptop nieuwe behuizing, cover, scharnier in overleg

Laptop behuizing reparatie