Laptop DC-Jack reparatie


Laptop DC-Jack reparatie

Laptop DC-Jack reparatie, Twijfelt u of de power connector (DC-jack) van uw laptop defect is of de stroom adapter, dit kunnen wij in onze winkel gratis voor u doormeten. Heeft u een defecte stroom adapter dan hebben wij een nieuwe in onze winkel voorradig, mocht de DC Jack defect zijn dan kunnen wij deze snel en vakkundig vervangen.

Wij hebben jarenlange ervaring in het SMD Solderen en weten dan ook precies hoe we de power connector van uw laptop zo efficiënt mogelijk moeten vervangen. Bijna alle DC-jack’s voor alle type laptop hebben wij in onze winkel voorradig waardoor wij uw laptop bijna altijd dezelfde dag gerepareerd weer kunnen aanbieden.

De reparatie van de DC Connector is bijna altijd binnen een dag afgerond. Uw laptop wordt uitgebreid getest door een van onze monteurs en u ontvangt 6 maanden garantie op de DC-Jack reparatie.

           laptopdc jack reparatie banner.fw Laptop DC-Jack reparatie

Heeft u nog vragen?

Mocht u vragen hebben over een laptop DC-Jack reparatie? dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-2030520. Wij zijn elke werkdag geopend van: Maandag t/m Vrijdag  van 08:30 tot 18:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.

DC Jack reparatie PrijsReparatie tijdGarantie
Solderen€89,9524 uur6 maanden
Kabel€79,9524 uur6 maanden