Laptop defecte harde schijf vervangen


Laptop defecte harde schijf vervangen

Laptop defecte harde schijf vervangen, De harde schijf is één van de meest kwetsbare onderdelen in uw pc of laptop en na verloop van tijd kan de harde schijf kapot gaan met soms desastreuze gevolgen. In een harde schijf zitten bewegende onderdelen te veel warmte, vallen, stoten, stroomonderbreking en corrupte bestandssystemen kunnen er voor zorgen dat uw harde schijf defect raakt. De meeste defecten aan een harde schijf gebeuren niet plotseling maar na verloop van tijd, Symptomen van een defecte harde schijf zijn een computer die steeds langzamer wordt, niet meer goed opstart of vastloopt ook als uw harde schijf tikt is dat een signaal dat de harde schijf kapot is of gaat.laptop harde schijf vervangen Groningen

Lijkt het erop dat uw harde schijf kapot gaat en hebt u geen back-up? Zet de computer of laptop niet meer aan en laat hem door een expert nakijken. Elke keer dat de computer weer wordt gestart kan het probleem groter worden, met het verlies van uw foto’s en documenten als gevolg.


Heeft u een laptop of computer met een defecte harde schijf? Wij hebben alle type harde schijven in onze winkel voorradig en het plaatsen van de HDD en het herinstalleren van Windows op uw laptop of desktop kunnen vaak dezelfde dag nog voor u uitvoeren.

Laptop defecte harde schijf vervangenPrijs
500 GB HDD +Windows Herinstallatie119,95
1 TB HDD +Windows Herinstallatie139,95
2 TB HDD +Windows Herinstallatie174,95€

Upgrade van HDD naar snellere SSD hard disk

Laptop en computer reparatie Groningen kan ook prima uw Laptop upgraden met een SSD schijf. Zelfs de meest oude laptops worden hier aanzienlijk sneller mee en kunnen zo nog een tijd mee. Ook kunnen wij de nieuwe Windows 10 installeren of Windows herinstalleren.

Laptop/PC SSD UpgradePrijs
120 GB SSD +Windows Herinstallatie€ 79,95
240 GB SSD +Windows Herinstallatie€ 119,95
500 GB SSD +Windows Herinstallatie€ 149,95
1TB SSD +Windows Herinstallatie€ 239,95

Heeft u nog vragen?

Mocht u vragen hebben over een Laptop harde schijf of SSD upgrade? dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-2030520. Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 tot 18:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.