Laptop herinstallatie


Laptop herinstallatie

Laptop herinstallatie Groningen, Soms is je computer of laptop zo traag, zit er zoveel spyware, virussen en restanten van oude programma’s in dat de enige oplossing een nieuwe installatie van Windows is. Het herinstalleren van Windows vinden veel mensen behoorlijk lastig en het klopt dat het behoorlijk wat tijd kost. Wij kunnen voor u snel en betaalbaar een nieuwe Windows herinstallatie uitvoeren en in bijna alle gevallen kunt u dezelfde dag uw laptop of computer met een frisse Windows installatie weer ophalen.

Back-up
Als u uw laptop of computer aanbied voor een herinstallatie is het verstandig om eerst een back-up te maken van alle data ( Foto’s, video’s, documenten, etc ) op een externe harde schijf of usb stick, indien u niet in staat bent of in de gelegenheid bent om zelf een back-up te maken dan kunnen wij dit voor u verzorgen.

Als ik kies voor een herinstallatie van Windows, hoe gaat dat bij jullie in zijn werking?
Als na het vooronderzoek blijkt dat u computer of laptop toe is aan een herinstallatie gaat het volgende stappen plan in werking:
-Er wordt eerst een back-up van uw gegevens gemaakt. (uiteraard op uw verzoek)
-Uw pc/Laptop wordt helemaal leeg gehaald (geformatteerd).
-Uw pc/Laptop wordt opnieuw geïnstalleerd met uw originele besturingssysteem.
-Alle drivers en updates worden gedownload en geïnstalleerd.
-Eventuele overige software dat u aangeleverd heeft, wordt geïnstalleerd.
-Uw back-up wordt terug geplaatst.
-Wij hanteren vaste tarieven voor een herinstallatie zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

            Laptop herinstallatie

Heeft u nog vragen?

Mocht u vragen hebben over een laptop herinstallatie? dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-2030520. Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 tot 18:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.

Laptop of computer herinstallatiePrijs
Herinstallatie€49,95
Herinstallatie + back-up€74,95