Laptop moederbord reparatie


Laptop moederbord reparatie

Laptop moederbord reparatie Groningen, geeft uw laptop geen beeld meer, gaat uw laptop niet meer aan of start uw laptop helemaal niet meer op? in de meeste gevallen is uw moederbord defect. Een moederbord reparatie is een complexe reparatie en in tegenstelling tot andere reparatie bedrijven kunnen wij vakkundig en snel moederbord reparaties uitvoeren. Heeft u problemen met een power circuit, defecte BGA chips, corrupte BIOS, DC Jack, USB Connectoren? dan bent u bij ons aan het juiste adres. Doordat wij over professioneel gereedschap beschikken en alle reparaties zelf uitvoeren kunnen wij nagenoeg alle problemen aan uw moederbord snel herstellen.laptop moederbord reparatie Groningen 2

Helaas is het niet altijd mogelijk om een moederbord te repareren doordat er teveel schade is ontstaan, in dat geval kunnen wij uw laptop ook voorzien van een nieuw moederbord wij kunnen nagenoeg elk merk en type laptop moederbord vervangen tegen een schappelijke prijs.

Heeft u nog vragen?

Mocht u vragen hebben over een laptop moederbord reparatie? dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-2030520. Wij zijn elke werkdag geopend van: Maandag t/m Vrijdag  van 08:30 tot 18:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.

laptop moederbord reparatie Groningen