Laptop toetsenbord vervangen


Laptop toetsenbord vervangen

Laptop toetsenbord vervangen, Heeft u een laptop met enkele toetsen die slecht reageren, missen er een aantal toetsen of heeft u drinken gemorst? dit betekent niet dat je de laptop weg kunt doen het geïntegreerde toetsenbord is gewoon vervangbaar. De meest voorkomende toetsenbord modellen hebben wij in onze winkel voorradig waardoor wij vaak direct of de eerst volgende werkdag uw laptop gerepareerd weer kunnen aanbieden.
Laptop toetsenbord vervangen

De kosten voor het vervangen van een keyboard zijn per merk en type verschillend maar regulier kost het tussen de € 59 en € 79. Het kan echter voorkomen dat de vervanging van een individueel toetsenbord soms duurder uitpakt omdat deze voorzien is van verlichting of bijvoorbeeld moeilijk verkrijgbaar is. Wilt u vooraf weten wat de kosten zijn voor het vervangen van een toetsenbord neemt u dan gerust contact met ons op voor een prijsopgave.

Heeft u nog vragen?

Mocht u vragen hebben over een laptop toetsenbord vervangen? dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-2030520. Wij zijn elke werkdag geopend van: Maandag t/m Vrijdag  van 08:30 tot 18:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.