Laptop touchscreen reparatie


Laptop touchscreen reparatie

Laptop touchscreen reparatie Groningen, Heeft u een laptop met een defect touchscreen? Steeds meer laptop zijn voorzien van een touchscreen, als een touchscreen defect is kan dit verschillende storingen veroorzaken waardoor de laptop soms niet goed of in zijn geheel niet meer bruikbaar is. Een groot nadeel van een touchscreen is dat er veel verschillende soorten en type’s in omloop zijn en het vervangen van een touchscreen specialistische werk is en veel tijd in beslag neemt.laptop touchscreen reparatie groningen 3.fw

Wij kunnen voor u bijna alle type en soorten laptop touchscreen vervangen en de meest voorkomende touchscreens hebben wij in voorraad waardoor wij uw laptop touchscreen reparatie binnen 3 werkdagen kunnen uitvoeren, mochten wij uw touchscreen niet voorradig hebben dan moeten wij deze bestellen bij de fabrikant en moet u rekening houden met 1 a 2 week levertijd. Ook de kosten zijn per merk en type verschillend, wilt u vooraf weten wat de kosten zijn neemt u dan gerust contact met ons op voor een prijsopgave.

Heeft u nog vragen?

Mocht u vragen hebben over een laptop touchscreen reparatie? dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-2030520. Wij zijn elke werkdag geopend van: Maandag t/m Vrijdag  van 08:30 tot 18:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.

laptop touchscreen reparatie Groningen