Laptop ventilator reparatie


Laptop ventilator reparatie

Laptop ventilator reparatie Groningen, Heeft u een laptop met een defecte koeling fan, maakt de laptop veel lawaai of wordt de boven of onderkant van de laptop erg warm? dan is het raadzaam om uw laptop na te laten kijken om verdere schade aan de CPU oftewel processor te voorkomen, want als de koeling van uw laptop niet meer (goed) werkt kan er veel schade ontstaan. Een CPU koeler dient de processor koel te houden, wanneer dit niet gebeurt kan de processor 100 graden Celsius worden of zelfs hoger waardoor de processor en chipset kunnen “doorbranden”

Wij kunnen voor u controleren of de laptop interne ventilator defect is of dat er alleen hardware onderhoud uitgevoerd moet worden, mocht de interne koel ventilator defect zijn dan kunnen wij de koeling fan snel en betaalbaar voor u vervangen, de meest gangbare interne ventilators hebben wij in onze winkel voorradig waardoor wij uw laptop de zelfde dag gerepareerd weer kunnen aanbieden.

Heeft u nog vragen?

Mocht u vragen hebben over een laptop ventilator reparatie? dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-2030520. Wij zijn elke werkdag geopend van: Maandag t/m Vrijdag  van 08:30 tot 18:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.