Macbook reparatie


MacBook reparatie 

Bent u opzoek naar een betrouwbaar en vakkundig Macbook reparatie bedrijf in Groningen? Wij repareren al meer dan 15 jaar op een professionele manier alle storingen en defecten van alle soorten en type Macbook. Snelle reparatie, uitstekende service en scherpe prijzen zijn de reden van ons lange bestaan in Groningen. Heeft u een defect moederbord, voeding, harde schijf, videokaart of wilt u een nieuwe OSX installatie? Dit is een kleine greep uit al onze werkzaamheden die wij direct voor u kunnen uitvoeren.

 

Reparatie

Heeft u een defecte Macbook dan kan ons team die bestaat uit gespecialiseerde en gecertificeerde ict en elektronica monteurs u direct helpen. Op onze website zijn bijna alle reparatie prijzen te vinden zodat u van te voren weet wat de kosten van een reparatie zijn, Wij beschikken over een zeer uitgebreide werkplaats, en in tegenstelling tot veel andere bedrijven voeren wij alle reparaties zelf uit.

Reparatie tijd

Verschilt per type Macbook en is ook afhankelijk van het soort storing dat u heeft. De meeste reparaties voeren wij dezelfde dag of binnen 24 uur voor u uit. Voor onbekende problemen stellen we eerst een diagnose die doorgaans in dezelfde dag nog wordt afgerond. Als u akkoord bent met de reparatie, wordt deze vervolgens direct gestart. Omdat wij veel onderdelen op voorraad hebben is een reparatie meestal binnen 24 uur afgerond. Mocht de reparatie complexer zijn of langer duren dan wordt u hierover vooraf over geïnformeerd.

Onderzoekskosten

In sommige complexere gevallen is het niet direct duidelijk wat voor storing uw Macbook heeft en moeten wij deze eerst onderzoeken. Hiervoor berekenen wij altijd €39,95 onderzoekskosten. Indien u na onderzoek het defect of storing door ons laat repareren dan komen deze onderzoekskosten te vervallen. uiteraard doen wij dit altijd in goed overleg met de klant.

Discreet

Op een Macbook staan vaak zeer persoonlijke gegevens (documenten, afbeeldingen, informatie en wachtwoorden) Als wij een reparatie voor u uitvoeren hoeft u bij ons nooit bang te zijn voor data verlies en respecteren wij de privacy van al onze klanten en alle bezoekers wij garanderen dat wij altijd discreet met informatie en of een product omgaan!