Macbook Batterij Vervangen


Macbook Batterij Vervangen

Macbook Batterij Vervangen, wanneer je in het bezit bent van een Macbook, Air, Pro of Pro Retina dan is deze uiteraard voorzien van een batterij. Het is je vast opgevallen dat de batterij naarmate de tijd minder lang meegaat dan bij het begin van je aankoop, dit is normaal omdat de maximale capaciteit van de batterij langzaam afneemt. De batterijen in de huidige MacBooks kunnen niet meer makkelijk door de gebruiker zelf worden vervangen, maar ook een originele accu is voor de consument bijna niet te verkrijgen.

Origineel

Een Macbook batterij heeft een bepaalde levensduur en is vaak na 3 tot 4 jaar aan vervanging toe, heeft u een Macbook waarvan de batterij snel van leeg loopt of slecht wil opladen dan is het te adviseren deze te vervangen. Wij vervangen een Macbook interne batterijen alleen met een originele accu en de meeste accu’s hebben wij in onze winkel voorradig waardoor wij vaak dezelfde dag uw Macbook gerepareerd weer kunnen aanbieden.

Code

Helaas kunnen wij aan de hand van een type en model nummer niet achterhalen wat voor batterij u in uw MacBook heeft. In een specifieke type kunnen namelijk verschillende accu’s voorkomen. Wij moeten eerst de batterij uit de MacBook verwijderen en vervolgens aan de hand van de batterij code kunnen wij u vertellen of deze voorradig is bij onze leverancier en wat de reparatie kosten zullen zijn.