Macbook Scherm Reparatie


Macbook Lcd scherm reparatie

Macbook Lcd scherm reparatie, Heeft u een Macbook, Air, Pro of Pro Retina met een defect scherm en zoekt een reparatie bedrijf in Groningen die uw Macbook scherm snel en vakkundig kan vervangen? Wij zijn al meer dan 15 jaar de reparatie specialist in Groningen en door onze jarenlange ervaring kunnen wij elk model Macbook lcd scherm voor u vervangen. Wij werken uitsluitend met originele schermen de nieuwe MacBook Retina schermen hebben geen coating probleem meer en hebben ze verbeterende Wi-Fi antennes, webcam’s en sterkere scharnieren.

Reparatie

Een Macbook scherm vervangen is vrij prijzig en een arbeidsintensieve klus. Als u een Macbook heeft met een defect scherm dan vervangen wij alleen de gehele top-case van de Macbook. Dit houd in dat wij een compleet nieuw en origineel scherm inclusief behuizing monteren. Uit ervaring weten wij dat het vervangen van een los lcd scherm altijd reparatie sporen en beschadigingen achterlaten op de behuizing en rubberen bezel. De kosten voor het vervangen van een top-case of alleen het scherm zijn ongeveer net zo duur, Want u betaalt minder reparatie kosten bij het vervangen van een top-case en uiteindelijk heeft u een nieuw eindresultaat.

Verzekering

Heeft u een Macbook met een defect lcd scherm? Dan bent u hier vaak via je inboedelverzekering (mocht dit in huis zijn gebeurd) voor verzekerd. Omdat een reparatie van een defect scherm dure reparaties zijn, is het verstandig om eerst contact op te nemen met uw verzekeraar of u voor deze schade verzekerd bent. Heeft u voor de verzekering een reparatie offerte of afkeurrapport nodig dan kunnen wij u hier ook bij assisteren.

Meer informatie

Mocht u vragen hebben over een Macbook Lcd scherm reparatie? dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-2030520. Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 tot 18:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.